Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

  Prestonfield Golf Club  

  Client  

Prestonfield Golf Club, Edinburgh

  Date Completed  

2003

  Value  

£1 million

  Description  

The existing clubhouse was demolished with façade retention to the street elevation.  The new clubhouse is designed to be a similar massing to the previous building but with traditional rosemary tiled pitched roof.  Locker rooms are increased in size and located at the ground floor where the existing hall and stained glass stair were retained to emphasize the original clubhouse character.

Function and public rooms are located on the first floor with panoramic views over the course to Arthur’s Seat and Holyrood Park.

A new balcony here links directly with the putting green at the first tee. Flexible public rooms cater for large functions or can be reduced to accommodate smaller parties. 

© 2018       Susan Stephen Architects Ltd    All Rights Reserved

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?